Κυβέρνηση, Επιστήμονες, ΜΜΕ και Λοιποί ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ! (Το έγραψε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία).


ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
2019 - 74.564        2020 - 71.808        ΔΙΑΦΟΡΑ: Μείωση 1.01%

- Η κυβέρνηση ψεύδεται και προωθεί αντικοινωνικές και ανθελληνικές πολιτικές! (Αναμενόμενο. Πολιτικοί είναι και οι πολιτική τους ανέλιξη χρηματοδοτείται από Λόμπι και Εταιρίες).
- Τα ΜΜΕ ψεύδονται, παραπληροφορούν, αγιοποιούν και δαιμονοποιούν κατά τις άνωθεν εντολές! (Αναμενόμενο. Πληρώθηκαν καλά γι' αυτό και επιβιώνουν από αυτό).
- Οι επιστήμονες ψεύδονται! (Λογικό. Είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγουν μπροστά από τον τίτλο "επιστήμονας" το πρόθεμα "ψευδο-").
- Οι εξουσιοδοτημένοι "Ελεγχτες Ψευδών Ειδήσεων" ψεύδονται και απονέμουν χαρακτηρισμούς. (Λογικό. Χρηματοδοτούνται από ιδρύματα Soros και Rothschild).
- Η Δικαιοσύνη ψεύδεται ότι όλα γίνονται σύννομα και δεν επεμβαίνει ούτε στην καταστρατήγηση του θεμελιώδους πυλώνα της Δημοκρατίας, του Ελληνικού Συντάγματος! (Λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η διαφθορά είναι προϋπόθεση ανέλιξης στον θεσμό, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την καρικατούρα που εξέλεξε η Βουλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας).
- Οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί ψεύδονται επίσης. (Λογικό. Ελέγχοναι από τα ίδια Λομπι που προωθούν την Liberal Ατζέντα ελέγχου των λαών).

- ΟΜΩΣ: Αυτοί που δεν ψεύδονται είναι οι αριθμοί! Τα στοιχεία και τα τεκμήρια από την καταγραφή χωρίς αλλοιώσεις και χωρίς σάλτσες! Δειτε λοιπόν το τελευταίο δελτίο τύπου της ΕΛΣΤΑΤ από την ιστοσελίδα της (https://www.statistics.gr) και παρατηρήστε τις καταγραφές των θανάτων στον ελληνικό πληθυσμό τις 30 πρώτες εβδομάδες (από τις 52 συνολικά) του "φονικού και καταραμένου" 2020 όπου ο Χάρος κυκλοφορούσε στους δρόμους (στην αρχή), στους εσωτερικούς χώρους (μετά), μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι να λαλήσουν τα κοκκόρια (αργότερα), στις παρελάσεις και στις λειτανίες (πάντα), στις σχολικές αίθουσες (όταν δεν φοράνε μπούργκα τα παιδάκια) και έπαιρνε τα κεφάλια όσων τολμούσαν να φορέσουν μάσκα χωρίς λόγο (στην αρχή) και όσων δεν φορούσαν μάσκα (αργότερα), όσων έβγαιναν από το σπίτι τους χωρίς σκύλο ή SMS (στην αρχή) και όσων δεν είχαν να πληρώσουν 150 ευρώ στην αστυνομία (αργότερα).

Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο έχει υποταχτεί (ή καλύτερα εθιστεί) η ελληνική κοινωνία στο ψέμα που της αραδιάζουν ξεδιάντροπα οι παράγοντες της ξεπεσμένης "δημοκρατίας". Ο Έλληνας έχει απωλέσει την δυνατότητα να κρίνει ο ίδιος τα όσα τον αφορούν, να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα και όταν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα οι θεσμοί θέλουν να του επιβάλουν ως ορθά, να αντιστέκεται και να ομιλεί με επιχειρήματα. Τουναντίον, η πλειοψηφία έχει παραδοθεί οικειοθελώνς στην ποδηγέτηση ως πρόβατα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αυτής της αποβλάκωσης και αρνησίσκεψής τους θα τα υποστούν κυρίως τα παιδιά τους. Σχεδόν αποβλάκωση και αντίσταση σε όλα με έναν νέου τύπου ωχαδεριφισμό των Social Media.

Ξυπνήστε και μιλάτε ελεύθερα την γλώσσα της αλήθειας. Μην φοβάστε πρόστιμα και απειλές για διώξεις. Μην αφήσετε να επικρατήσουν στην πατρίδα μας τα τέρατα της οικονομικής καταδυνάστευσης της κοινωνίας. Διαβάστε και κρίνετε τα πράγματα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.