Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Ο Κατάπτυστος Νόμος 4682/2020 και ένα πιθανό(τατο) ανελεύθερο μέλλον.


Ο νόμος 4682/2020 (απόσπασμα στην ανωτέρω φωτογραφία - δείτε όλο τον νόμο ΕΔΩ) που ψηφίστηκε τον Μάρτιο του 2020 δίνει το ελεύθερο στην οποιαδήποτε κυβέρνηση να ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ σε κάθε πολίτη για τον οποίο (προσέξτε!) υπάρχουν "ευλογες υπόνοιες" ότι μπορεί να μεταδώσει την νόσο Covid-19. ΕΥΛΟΓΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ (!) ούτε καν "τεκμηριωμένες αποδείξεις" που ακόμα κι έτσι να ήταν δεν νοείται να επιβάλλεται υποχρεωτικότητα σε χορήγηση χημικών παρασκευασμασμάτων μέσα στο σώμα μας ή εκείνο των παιδιών μας χωρίς την δική μας συγκατάθεση.

Και όταν λέμε "ευλογες υπόνοιες", στην περίπτωση που αυτές δεν υπάρχουν εμφανώς, είναι πανεύκολο για την όποια κυβέρνηση να τις "δημιουργήσει" με λίγα εκατομμυριάκια ακόμα στους ανήθικους πουλημένους "Έγκριτους Δημοσιογράφους" των συστημικών ΜΜΕ. Και όμως: ο Υπουργός Υγείας, κάποιος άεργος πρώην μπασκετμπολίστας, ονόματι Κικίλιας (μιας και είναι τάση της εποχής να πρέπει να κατακρίνουμε και να τονίζουμε την μη-σχετική ιδιότητά τους σε όσους εκφέρουν άποψη ενώ δεν είναι γιατροί, λοιμοξιολόγοι ή υγειονομικό προσωπικό) είπε ότι δεν θα υπάρχει υποχρέωση (δείτε ΕΔΩ στο 16':30''). Το ίδιο είπε και ο "Στρατηγός του Αγώνα", ο άνθρωπος των φαρμακοβιομηχανιών Τσιόδρας. Τότε ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ; 

Τολμώ να προβλέψω το μέλλον:

Σε λίγο καιρό για να μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε θα πρέπει να έχεις λάβει το σχτικό "Υγειονομικό Διαβατήριο" (ή κάπως έτσι). Αυτό για να σού χορηγηθεί θα πρέπει να έχεις μία σειρά από προϋποθέσεις τις οποίες μπορεί κάποιος να εκτιμήσει εύκολα εφόσον αφουγκράζεται σωστά την συμπεριφορά των κυβερνήσεων ανά τον πλανήτη. Μεταξύ αυτών θα είναι και να έχεις εμβολιαστεί για Covid-19. Χωρίς αυτό το "Υγειονομικό Πιστωποιητικό" δεν θα μπορείς να κάνεις στοιχειώδεις κοινωνικές δραστηριότητες αλλά ούτε και να έχεις πρόσβαση σε θεμελιώδεις θεσμούς όπως η υγεία, η παιδεία, η εργασία, η μετακίνηση, ίσως ούτε καν σε βασικές βιοποριστικές ελευθερίες όπως εμπορία, καλλιέργεια, αγοραπωλησίες, αποταμιεύσεις, κλπ.

Δεν θα μπορείς να εγγράψεις ανήλικα τα παιδιά σου στα σχολεία, δεν θα μπορείς να συνοδέψεις τον άρρωστο πατέρα σου στο νοσοκομείο για εξετάσεις, δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις σε πλοίο ή αεροπλάνο, δεν θα μπορείς να προσληφθείς από εργοδότη παρά μόνο ίσως εργαζόμενος από το σπίτι σου, δεν θα μπορείς να κάνεις μία ασφάλεια ζωής ή ίσως ακόμα να περιμένεις ασθενοφόρο αν σού τύχει αναποδιά, δεν θα μπορείς να ανοίξεις μαγαζί... Θα μπορεί να συλλαμβάνεσαι εσύ ή οι οικογένειά σου και να οδηγείστε σε δομές κράτησης, θα μπορεί να σού αφαιρείται η επιμέλεια των παιδιών σου ή να υποχρεώνεσαι σε απομόνωση από συγγενείς... Και βέβαια μέσα από την προπαγάνδα, που δυστυχώς βλέπω ότι δουλεύει (δείτε ΕΔΩ) η οποία θα διαχέεται στο κάθε "smartphone" που χρόνια τώρα αποβλακώνει μικρούς και μεγάλους, θα σού γυρίσουν την πλάτη (ο καθένας για τους λόγους του) φίλοι, συγγενείς, ίσως και μέλη της οικογένειάς σου...Θα είσαι ένα κοινωνικό μίασμα κατά το ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται τα ΜΜΕ και οι Κυβέρνηση τώρα σε όποιον ορθώνει αντίλογο στα καταφανέστατα αυτά σχέδια.

Αυτό το κείμενο είναι αποτύπωση σκέψεων που έχουν γίνει από την αρχή της κοροϊδίας αυτής με την "Πανδημία" του Covid-19 (δείτε ΕΔΩ). Θα μείνει εδώ και εύχομαι σε κάμποσο καιρό όταν οι εξελίξεις θα έχουν τρέξει, να είναι ένα μνημείο απαισιοδοξίας και βλακώδους σκέψεως και ένα προϊόν θυμού και υπερβολής. Μακάρι να μην έχει επαληθευτεί στο ελάχιστο και να μπορείτε να το τυπώσετε και να μού το τρίψετε στην μούρη. Θα χαρώ να έχω εκτεθεί με τα παραπάνω γραφόμενα και να έχει εξευτελιστεί η αντίληψή μου. Όμως δυστυχώς αμφιβάλλω ότι αυτό θα συμβεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.