Τι λεει ο Bill Gates για την αναγκη "Αποπληθυσμου του Πλανητη μεσω Εμβολιασμων";


Εδω βλεπουμε ενα πρωτοσελιδο της εφημεριδας "Sovereign Indepentent" να αναφερεται στον "αποπληθυσμο της γης μεσω εμβολιασμων" και ειναι απο το 2011. Η εφημεριδα ειναι χαρακτηρισμενη "αντισυστημικη" και "αιρετικη" με δημοσιευματα που δεν μπορουν να αποδειχτουν (κατι σαν το δικο μας "Μακελειο") και το συγκεκριμενο δημοσιευμα εχει "καταρριφθει απο αξιοπιστους ελεγκτες ψευδων ειδησεων" (σαν τα δικα μας "Ελληνικα Hoaxes"). Ωστοσο εχει μια μεγαλη δοση αληθειας.

Λοιπον:

Η δραση για εναν παγκοσμιο εμβολιασμο (σημ: υποχρεωτικο και με συνεπειες σε περιπτωση αρνησης) ειναι συμφωνημενη και εκπονημενη απο πολυ καιρο. Επισης δεν ειναι κατι το αυτονομο και δεν πρεπει να το βλεπει κανεις αποσπασματικα και με θυμικο. Εντασσεται μεσα σε ενα συνολικοτερο σχεδιο επανασχεδιασμου της κοινωνικης ζωης με τελικο σκοπο (τουλαχιστον επισημως δεδηλωμενο) τον μηδενισμο των εκπομπων διοξειδιου του ανθρακα. Το τεχνοκρατικο αυτο σχεδιο τυγχανει κυριας χρηματοδοτησης απο το ιδρυμα Bill & Melinda Gates και ονομαζεται "Innovation to Zero". Περιλαμβανει μια σειρα δρασεων, μερος των οποιων ειναι και μεταβιβαση της επιλογης αποδοχης η οχι ενος εμβολιου απο τον πολιτη στην διοικητικη εξουσια. Στοχος της δρασης ειναι η μειωση του πληθυσμου του πλανητη καταρχην κατα 15% μεχρι το 2050 με σκοπο τον περιορισμο των αναγκων για ενεργεια και πορους. Η φιλοσοφια δεν ειναι αυτη που ισως φοβαται ο πολυς κοσμος, δηλαδη η δολοφονια πληθυσμου μεσω εμβολιασμων, αλλα οπως δηλωνεται "ο περιορισμος των γεννησεων μεσω της βελτιωσης της υγειας του πληθυσμου καθως δεν θα γεννουν οι γυναικες 6 και 7 παιδια πλεον υπο τον φοβο της θνησιμοτητας αλλα 1-2 οπως γινεται στις ανεπτυγμενες χωρες".

Ζουμε δηλαδη το πρωτο σταδιο της υφαρπαγης της αυτοδιαθεσης μας αναφορικα με την υγεια μας.

Στην ιδια δραση "περιορισμου του πληθυσμου" εντασσονται και αλλες "ενεργειες" (υπο-δρασεις) οπως η προωθηση της ομοφυλοφυλιας παντου ακομα και μεσω της υποχρεωτικης εκπαιδευσης, της αναδοχης παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια υπο ενα προσαρμοσμενο Οικογενειακο Δικαιο, η αναδειξη και προωθηση αλλα και νομοθετικη αναβαθμιση της εννοιας της Ζωοφιλιας ως υποκαταστατο της τεκνοποιησης, η αυξηση του κοστους ανατροφης παιδιων, η παροχη κεκαλυμμενων "κινητρων" διαλυσης της παραδοσιακης ευρωπαϊκης οικογενειας (απλοποιηση διαζυγιων, προωθηση προτυπων εφημερων σχεσεων στα ΜΜΕ, επιδοτηση μονογονεϊκων οικογενειων, αναδειξη και των απλουστερων προστριβων ως "ενδοοικογενειακη λεκτικη βια", κλπ.), ποινικοποιηση του φλερτ των φυλων στην κοινωνια με υπερθετικη αναφορα σε "σεξουαλικη παρενοχληση", και διαφορες αλλες.

Παρακατω, δειτε την αναλυτικη οδηγια του Bill Gates στο συνεδριο TED για το "Innovation to Zero" οπου μιλαει και για τις δρασεις της Γεωμηχανικης (που περιλαμβανει τους -ανυπαρκτους κατα τους πολλους- αεροψεκασμους απ' οπου προεκυψε και το προθυπουργικο "λιγοι ψεκασμενοι" για οσους πιστευουν τετοιες "συνομωσιες") καθως και για τις υπολοιπες δρασεις του σχεδιου.

(*Σημαντικη σημειωση: Τα αποσπασματα ειναι απο επισημα καναλια και οχι απο τον "υποκοσμο του διαδικτυου" που λεει και ο Κουλης).


...και για οσους βαριουνται, δειτε εδω την (συντομη) εξηγηση που δινει ο Bill Gates σχετικα με την αναγκαιοτητα των μαζικων εμβολιασμων:


Αυτα, για την ωρα! Οσοι θελουν αξιζει να ακουσουν ολη την ομιλια καθως βαζει αρκετα κομματια του παζλ στην θεση τους.

Οσοι δεν θελουν μπορουν απλως να να γυρισουν πλευρο... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.