World Economic Forum: Δεν σού ανήκει τίποτα. Δεν δικαιούσαι ιδιοτικότητας. Ήδη! Απλώς δεν το ξέρεις...


Αξίζει να διαβάσετε προσεκτικά το άρθρο  που θα βρείτε παρακάτω από τον επίσημο ιστότοπο του WORLD ECONOMIC FORUM από το 2016. Όταν εμείς περνούσαμε τον γολγοθά των Capital Controls ως ένα πρώτο τεστ οικονομικού ελέγχου όχι πλέον της γενικότερης οικονομίας μιας χώρας αλλά των προσωπικών χρηματικών αποθεμάτων των καταθετών, απλών ανθρώπων και επιχειρήσεων, στο Νταβός με την συμμετοχή και την συνενοχή του Αλέξη Τσίπρα σχεδιαζόταν ξενδιάντροπα και εντελώς ανοικτά, μπροστά στα μάτια μας η μετατροπή της ζωής των πολιτών όλης της υφηλίου σε κάτι το ελεγχόμενο και το αφύσικο το οποίο όμως θα έχει εμπεδωθεί στις συνειδήσεις όλων ως το νέο "αυτονόητο".

Αναφέρομαι ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα και στην "συνενοχή" του διότι και αυτός έπαιξε έναν ρόλος, όπως άλλωστε κάνει τώρα και ο Μητσοτάκης και θα κάνει και κάθε άλλος "ηγέτης" της Ελλάδας ο οποίος έχει χρηματοδοτηθεί στην πολιτική του ανέλιξη ακριβώς από αυτούς τούς ανθρώπους που έρχονται στο WEF κάθε χειμώνα για να αποφασίσουν για το μέλλον των κοινωνιών σε όλο τον κόσμο. Ο Τσίπρας λοιπόν είχε ως βασική αποστολή εκείνη τη χρονιά να αναδείξει την "αριστερή ματιά" στο "προσφυγικό πρόβλημα" και να το υποβαθμίσει από σοβαρότατο γεωπολιτικό υποκινούμενο πρόβλημα σε δήθεν "ανθρωπιστικό". Τις λεπτομέρειες και το πώς το επέβαλε στην ελληνική κοινωνία αυτό δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε στο παρόν άρθρο. Είναι γνωστές σε όποιον έζησε την "πρώτη φορά αριστερά" των απάτριδων καιροσκόπων της υποκουλτούρας και του κοινωνικού συνονθυλεύματος και δεν είναι τώρα η ουσία. Αν θέλετε πάντως να δείτε την ομιλία του στο WEF2016 μπορείτε ΕΔΩ.

Η ουσία είναι ότι το WORLD ECONOMIC FORUM είχε εκείνη τη στιγμή αποφασίσει να αρχίσει να αποκαλύπτει πλέον στην παγκόσμια κοινωνία τα σχέδιά του για το "πώς έπρεπε να είναι" η ζωή μέχρι το 2030, δηλαδή τι αλλαγές "θα έπρεπε" (μεταφραζόμενο σε κυριολεκτικό λόγο: "τι θα ήταν υποχρεωμένοι οι συμμετέχοντες ηγέτες - υποχείρια να εφαρμόσουν στους πολίτες τους στα 15 επόμενα χρόνια). Δημοσίευσε λοιπόν ένα συνοπτικό άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα του στο οποίο αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα μίας ουτοπικής ιδανικής ποιότητας ζωής με τίτλο:

- "Welcome to 2030: I own nothing, I have no privacy and life has never been better"

- "Καλώς Ήλθατε στο 2030: Δεν μού ανήκει τίποτα, δεν έχω ιδιοτικότητα και η ζωή ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη"

Το άρθρο αυτό απευθύνεται βέβαια στον γενικό πληθυσμό και αποτελεί την "ανοικτή πληροφορία" (υποκριτικά "προς διαβούλευση" ώστε να θεωρηθούν συνυπεύθυνοι και οι πολίτες για "οικειοθελή αποδοχή" κάθε σχεδίου) που προετοιμάζει τις κοινωνίες για κάθε επερχόμενη αλλαγή αναδεικνύοντας τα μεγάλα της οφέλη με την καθοριστική συμμετοχή των ελεγχόμενων ΜΜΕ και Social Media. Όποιος όμως διαθέτει κρίση και μπορεί να διαβάζει "ανάμεσα στις γραμμές" καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό το άρθρο που γράφτηκε πριν 5 χρόνια και μέρος τού σχεδίου ζούμε από τον Σεπτέμβριο του 2019 με την "πανδημία" και την επιχείρηση κατατρομοκράτησης και ελέγχου των βασικών ενστίκτων επιβίωσης. 

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και διαβάστε προσεκτικά. Πάρτε το ως ένα κομμάτι του παζλ και δείτε την μεγάλη εικόνα σε αυτά που ζούμε τα οποία όχι μόνο δεν είναι τυχαία συμβάντα αλλά αποτελούν δημοσιευμένα σχέδια. 

Διαβάστε το άρθρο εδώ: (READ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.