Αν ο Τούρκος Τολμήσει...

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!  
Ότι κι αν γίνει εμείς  θα νικήσουμε!

Γιατί εμείς ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε τις οικογένειές μας και τους συμπατριώτες μας. Γιατί στον στρατό δεν πήγαμε για να βγάζουμε φωτογραφίες.

Γιατί εμείς δεν θα σκισουμε τα διαβατήρια για να κλαφτούμε για Ελβετίες ούτε θα κρυφτούμε πίσω από γυναικόπαιδα. Εμείς θα μπούμε μπροστά από τους αδυνάτους.

Γιατί όσο κι αν μάς πληγώνει η Ελλάδα, η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς και δεν θα την αφήσουμε στα χέρια επίδοξων βιαστών της.

Γιατί εμείς κουβαλάμε τις μνήμες και τις αδικίες σε βάρος των παππούδων μας που είναι λογαριασμοί ανεξόφλητοι.

Γιατί εμάς δεν μας τρομάζει ούτε ο θάνατος παρά μόνο αν είναι ντροπιαστικός ή μάταιος. Μπροστά στο Άγιο Δισκοπότηρο δεν φτάνουμε έτσι, επειδή διψάσαμε.

Γιατί μάς νομίζουν λίγους, νωθρούς και καλοπερασάκηδες αλλά όταν έρθει η ώρα θα μας δουν έτσι όπως δεν μας φαντάστηκαν ποτέ.

Θα νικήσουμε γιατί δεν θα φοβηθούμε και την θυσία αν αυτό απαιτηθεί. Γιατί προτιμάμε στην στερνή μας ώρα να τρεχει τιμημένο το αίμα μας παρά ζεστό το κάτουρό μας.

...και οταν νικήσουμε, γιατί ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, τότε θα πρέπει να σταθούμε ένα λεπτό μπροστά στον καθρέπτη και να ξαναδούμε ποιοι πραγματικά είμαστε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.