Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;


Μεταξύ άλλων στοιχείων που δείχνουν ότι τουλάχιστον κάτι δεν πάει καλά με τον Σωτήρη Τσιόδρα μετά τον εμβολιασμό του, κυκλοφόρησε και αυτό το ανησυχητικό βίντεο από "κάποιον Δαβίλλα Παναγιώτη" το οποίο παρουσιάζουμε αλλά δεν υιοθετούμε καθώς μάλλον θα πρόκειται (όπως θα μάς συμβούλευε ο καλός μας ΣΚΑΙ) για άλλον έναν ψεκασμένο που δουλειά δεν έχει, σπίτι δεν έχει, γυναίκα και οικογένεια δεν έχει αλλά του αρέσει να τρέχει νυχτιάτικα και χειμωνιάτικα στα νοσοκομεία να δει αν ο Τσιοδρας ζει και έχει ως χόμπι να μπαίνει στο ρουθούνι της λογοκρισίας και της αστυνομίας. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιοι που δεν ακούνε ως οφείλουν τα καλά μας ΜΜΕ να μην μπλέκουμε με ιστορίες!...
Δείτε το βίντεο και συνεχίζουμε:


*** Ο εξαφανισμένος "Στρατηγός τού Αγώνα" Τσιόδρας ΔΕΝ νοσηλεύεται λένε στο "Σωτηρία" μετά τον εμβολιασμό του...

*** Απλώς ένας άλλος με το ίδιο όνομα νοσηλεύεται εκεί (αφού έτσι γράψανε στο Sportime (!), έτσι θα είναι)!!!

*** Δεν βγαίνει τόσες μέρες να δηλώσει απλώς "είμαι καλά, δείτε με" γιατί (ως γνωστόν!!!) δεν συνηθίζει να εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση και επίσης αποφεύγει να ενημερώνεται για την επικαιρότητα. Έτσι δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι μερικά εκατομμύρια Ελλήνων τον γυρεύουν να τούς διαβεβαιώσει ότι δεν έπαθε κάτι μετά από την ιστορική εμφάνιση με το φανελάκι.


*** Αυτά άλλωστε συμβαίνουν στη ζωή!!! Όπως π.χ. η νοσοκόμα Tiffany Pondes Dover που λιποθύμησε μετά τον εμβολιασμό της και "νομίσαμε ότι πέθανε" αλλά τα ΜΜΕ μάς διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά στην υγεία της. Το πιστοποιητικό θανάτου με το όνομά της στα μητρώα της πόλης της μια εβδομάδα μετά ήταν επίσης διαβολική σύμπτωση και απλή συνωνυμία. Όπως και το γεγονός ότι δεν έχει επίσης ενημερωθεί ότι την ψάχνει ο μισός πλανήτης να δει αν ζει!!!


*** Αυτά! Για να ησυχάσετε κάποιοι "ψεκασμένοι συνομωσιολόγοι"... 

Πραγματικά πρέπει να τελειώνουν αυτές οι εκκρεμότητες ώστε να επανέλθει η "Νέα Κανονικότητα" των γραβατωμένων μεταρρυθμιστών του δυτικού πολιτισμού!

Ο Αντίλογος στα παραπάνω ήρθε από τα Ellhnika Hoaxes (Φυσικά!) τα οποία με άρθρο τους "καταρρίπτουν" όλες αυτές τις θεωρίες υποστηρίζοντας ότι ο Τσιόδρας είναι τούμπανο από υγεία και λαμβάνει μέρος καθημερινά στις επίτροπές, βασιζόμενο σε... μία φωτογραφία! Ίσως και να έχουν δίκιο αλλά όσο ο "Σωτήρης" δεν βγαίνει στο γυαλί να τον δει ο λαός επιτρέψτε μας να υποψιαζόμαστε ότι τα Ελληνικά Χάοξες είναι συνένοχα σε μία απάτη. Δείτε το άρθρο ΕΔΩ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.