Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.


Ένας ακόμα Πρωθυπουργός που έχει στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του Μαξίμου φαίνεται ότι έχει προδόσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών και λειτουργεί σαν να αποτελεί η Ελλάδα τσιφλίκι του. Άλλωστε αυτό φαίνεται από το αλαζονικό πρώτο ενικό πρόσωπο το οποίο χρησιμοποιεί ακόμα και στις διεθνείς συναντήσεις του (η χώρα μου -σσ: ποτέ "η πατρίδα μου"-, η κυβέρνησή μου, ο λαός μου, κλπ.). Ένας υπάλληλος των αγορών και όχι ένας υπηρέτης του λαού. Αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει σχεδόν κάθε μέρα. Άλλη μία απόδειξη είναι η κατάπτυστη επιστολή που έστειλε την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, κι όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ζητώντας τη θέσπιση ενός κοινού ευρωπαϊκού πιστοποιητικού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού υποχρεωτικό για όλους τους Ευρωπαίους Πολίτες.

Μία κίνηση με την οποία στην ουσία καλεί την Πρόεδρο να δέσει χειροπόδαρα όσους Ευρωπαίους Πολίτες επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους ανοσοποιητικό σύστημα προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν κορωνοϊό χαμηλής θνητότητας (όποιος αμφιβάλει κλικ ΕΔΩ) αντί τού να βάλουν στον οργανισμό τους ένα νέας τεχνολογίας πειραματικό εμβόλιο (όποιος αμφιβάλει κλικ ΕΔΩ) για το οποίο δεν έχει αναλάβει την ευθύνη αδειοδοτημένης κυκλοφορίας του ούτε κάποιος φορέας αλλά ούτε και η ίδια η παρασκευάστρια εταιρία η οποία τονίζει ότι "δεν γνωρίζει τις τυχόν μακροπρόθεσμες παρενέργειες". 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μία σειρά από θέματα μιας ατζέντας που από όπου κι αν προέρχεται (δεν μάς κόφτει και ιδιαίτερα αυτό) είναι ξεκάθαρα εναντίον της Πατρίδας, εναντίον της κοινωνικής αυτοδιάθεσης, εναντίον των πατροπαράδοτων αξιών των Ελλήνων και των θρησκευτικών του πρακτικών και πεποιθήσεων. Και από εχθές είναι επίσης και ενάντια στην φυσική και σωματική του ελευθερία καθώς τον υποχρεώνει να μην μπορεί να μετακινείται ελεύθερα στερώντας του ίσως επαγγελματικές επιλογές αλλά ίσως και επιλογές πού έχουν να κάνουν με την οικονομική του και οικογενειακή του επιβίωση. 


ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ

Ο ίδιος σε συνετνεύξεις του (δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο) δεν τολμάει να πει ευθέως σάν άντρας την αλήθεια αλλά, σαν κότα, μασάει τα λόγια του τον λαό με υπεκφυγές του τύπου "εγώ δεν θα υποχρεώσω κανέναν αλλά μερικές εταιρίες θα μπορούν να ζητάνε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τότε δεν θα μπορώ να κάνω κάτι...". 

Η ομολογία τού Μητσοτάκη ότι κουμάντο κάνουν οι αγορές


Λες και δεν έχει νόμους αυτή η χώρα αλλά υπακούει σε εταιρίες. Λες και δεν έχει δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας σε όποια από αυτές τις εταιρίες αξιώσουν κάτι που παραβιάζει τα δικαιώματα των Ελλήνων των οποίων (υπενθυμίζω γιατί το έχει ξεχάσει από την Δευτέρα των τελευταίων εκλογών) είναι πρωθυπουργός. 

Φυσικά τα αφεντικά του, οι Γερμανοί, έσπευσαν να τον συγχαρούν και να τον χειροκροτήσουν:

Bild: Ελευθερία ταξιδιού μόνο με εμβολιασμό!

Διαπράττει έτσι κατά την γνώμη μου έναν κατάφωρο και κατάπτυστο εκβιασμό ενάντια στον λαό που τον εξέλεξε. Αυτό γίνεται βέβαια (για να τα λέμε όλα) έχοντας φροντίσει πρώτα να εξασφαλίσει ένα μεγάλο κομμάτι υποστήριξης ή έστω ανοχής μέσω...

α) ...μέσω της τρομοκρατίας των ΜΜΕ την οποία υποκινεί και χρηματοδοτεί.

β) ...μέσω της εξασθένησης οικονομικής και ψυχολογικής των πολιτών την οποία σχεδιάζει και υλοποιεί.

γ) ...μέσω της αφαίρεσης δυνατότητας σχηματισμού πυρήνων αντίλογου ή αντίδρασης μέσω των απαγορεύσεων συναθροίσεων τις οποίες επιβάλλει.

δ) ...μέσω της αποβλάκωσης ενός μεγάλου μερους της κοινωνίας από την υποβάθμιση την μοναδικής ψυχαγωγικής διεξόδου στον εγκλισμό γεμίζοντας εντέχνως την τηλεόραση με τηλεσκουπίδια και ενδιαμέσως διαφημίζοντας εταιρίες τζόγου και σκευασμάτων συμπληρωμάτων διατροφής.

ε) ...μέσω της επιβαλλόμενης λογοκρισίας στα ειδησεογραφικά δελτία και την διαπόμπευση των επιστημόνων που εκφέρουν αντίθετη άποψη από την επίσημη κυβερνητική αλλά και τον χαροκτηρισμό ώς "ψεκασμένων" και "υπόκοσμο" απλών ανθρώπων που κάνουν το λάθος απλώς να σκέφτονται από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

στ) ...μέσω της συνεχιζόμενης αφαίρεσης της κοινωνικής αρμονίας από τον πληθυσμό με την αθρώα και πέραν του ανεκτού βαθμού αφομοίωσης που όλες οι κοινωνίες έχουν λαθρομεταναστών και αλλόφυλλων ανθρώπων ώστε να διασπαστεί αυτό που ονομάζουμε "κοινωνικός ιστός" δηλαδή να κλειστεί ο κάθε άνθρωπος στο καβούκι του και να αποτελεί μονάδα και όχι μέλος κάποιας συλλογικής προσπάθειας.

Για όλα τα παραπάνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όσοι υποστηρίζουν τα έργα του (τα οποία σίγουρα θα συνεχιστούν κατά την προσωπική μου εκτίμηση με προδοτικές συμφωνίες με την Τουρκία και παραχώρηση εθνικού εδάφους και εθνικών φυσικών πόρων) με θα βρουν μπροστά τους ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θα αντιπαλέψει αυτή την αντικοινωνική και ανθελληνική πολιτική με όσες δυνάμει διαθέτει.

Διαβάστε το κατάπτυστο κείμενο του προδότη του λαού

και  Πρωθυπουργού της Ελλάδος:

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2021

Αγαπητή Ούρσουλα,

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, εισερχόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση στη μάχη για τον περιορισμό του ανθρώπινου και οικονομικού κόστους της πανδημίας του Covid. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικής σημασίας για την διασφάλιση του μαζικού εμβολιασμού των Ευρωπαίων πολιτών, μειώνοντας τον δείκτη των κρουσμάτων και θέτοντας τη βάση για επιστροφή σε μια κάποια οικονομική και κοινωνική κανονικότητα το 2021.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, η διασφάλιση της ταχύτερης δυνατής επανέναρξης της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων μεταξύ των Κρατών - Μελών, αλλά και με τρίτες χώρες είναι μια θεμελιώδης προτεραιότητα για όλους μας.

Για το λόγο αυτό στην Ελλάδα, κινηθήκαμε γρήγορα και εφαρμόσαμε διαδικασίες για τη διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Ένα βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η δημιουργία ενός πρότυπου πιστοποιητικού, που θα αποδεικνύει ότι ένα άτομο έχει επιτυχώς εμβολιαστεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, επισυνάπτω ένα προσχέδιο του πιστοποιητικού, που έχουν προετοιμάσει οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές. Θα χρησιμοποιείται κατά την επιβίβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς: αεροπορικά, θαλάσσια και σιδηροδρομικά.

Ενώ δεν πρόκειται να καταστήσουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό ή προαπαιτούμενο για να ταξιδεύσει κάποιος, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν. Αυτό θα αποτελέσει επίσης και ένα θετικό κίνητρο ενθάρρυνσης των πολιτών να εμβολιαστούν, που είναι κι ο μοναδικός τρόπος να εγγυηθούμε την επιστροφή στην κανονικότητα.

Βάσει των προαναφερθέντων, είναι ζωτικής σημασίας να υιοθετήσουμε μία κοινή γραμμή για το πώς θα πρέπει να είναι δομημένο ένα τέτοιο πιστοποιητικό ώστε να γίνεται αποδεκτό από όλα τα κράτη - μέλη. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά η μακρά εμπειρία μας στην ανάπτυξη μιας κοινής φόρμας εντοπισμού επιβατών (PLF) μας έχει αποδείξει πως είναι απόλυτη ανάγκη η ευρεία υψηλού επιπέδου κινητοποίηση σε ευρωπαϊκή κλίμακα για να εκκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ανυπομονώ να δώσω από την πλευρά μου την αναγκαία ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση και για τον λόγο αυτό αντίγραφο της παρούσας επιστολής αποστέλλεται σε όλους τους Ευρωπαίους ομολόγους μου.

Αν καταφέρουμε γρήγορα να φτάσουμε σε μια κοινή γραμμή μεταξύ των κρατών - μελών για ένα κοινώς αποδεκτό πιστοποιητικό εμβολιασμού και τις χρήσεις του, μπορούμε στη συνέχεια να προωθήσουμε το ζήτημα αυτό και σε σχετικά διεθνή fora, συνεισφέροντας έτσι στην επανέναρξη της ελεύθερης κυκλοφορίας σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία αποτελεί τη βάση για την επιστροφή της οικονομικής δραστηριότητας σε προ κρίσης επίπεδα. Για χώρες όπως η Ελλάδα, που εξαρτώνται από τον τουρισμό, είναι επιτακτική ανάγκη το εν λόγω ζήτημα να διευθετηθεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω άλλη μια φορά τις καλύτερες ευχές μου για το 2021 και τη βαθιά μου εκτίμηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε στη μάχη ενάντια στην πανδημία και την στήριξη των Κρατών Μελών σε αυτή την, δίχως προηγούμενο, κρίση.

Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το προτεινόμενο προσχέδιο του Πιστοποιητικού:


Περιττόν να αναφέρουμε ότι κανένα από τα συστημικά και μπουκωμένα με κυβερνητικά χρήματα ΜΜΕ δεν έκαναν τον κόπο να προβληματιστούν ως προς το τι ακριβώς σημαίνει για τον πολίτι αλλά κυρίως για τον άνθρωπο η παραπάνω πρωτοβουλία του Μητσοτάκη. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;