Δρ. Ι.Καλαμπόκης: Η Μαφία των Ειδικών και το Πείραμα του Εμβολίου.


Ο Δρ Ιωάννης Καλαμπόκης (βιογραφικό και δημοσιεύσεις ΕΔΩ) ξεκαθαρίζουμε για να μην χαρακτηρηστούμε ώς "απόφοιτοι του πανεπιστημίου του Facebook" από τα γνωστά παπαγαλάκια (Δείτε ΕΔΩ) της κυβερνητικής και δημοσιογραφικής προπαγάνδας ότι είναι:

Α) καθηγητής Παιδιατρικής στην Ιατρική σχολή του New Mexico University, USA

Β) Καθηγητής Ανοσολογίας στο Duke University, USA

Γ) Κάτοχος MPh στην Δημόσια Υγεία από το State University of New York.

Τον καθηγητή Ιωάννη Καλαμπόκη πολύ δύσκολα θα τον ακούσετε σε συστημικά ΜΜΕ και σχεδόν απίθανο να τον συναντήσετε στα πάνελ των δελτίων ειδήσεων ή σε εκπομπές που θα έχουν θέμα τον Covid-19 καθώς εκεί επιλέγουν τούς επιστήμοντες που έχουν συνταχθεί με την προώθηση των εμβολίων και των φαρμάκων και όποτε δίνουν βήμα σε "αρνητές" (όπως τους ονομάζουν), αυτοί φροντίζουν να είναι άσχετοι με την επιστήμη (π.χ. τραγουδιστές, ηθοποιοί, απλοί άνθρωποι) ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όσοι αποδέχονται τον πειραματικό εμβολιασμό είναι επιστήμονες ενώ όσοι αντιδρούν είναι άσχετοι με την επιστήμη, καθοδηγώντας έτσι την κοινή γνώμη.

Σάς παραθέτω τρεις ημίωρες συνεντέυξεις του από τις οποίες θα πάρετε πολύ σημαντικά στοιχεία (προς αξιολόγηση) σχετικά με την απούσα αξιοπιστία τόσο των εμβολίων όσο και των μεθόδων καταγραφής και διαχείρησης της "πανδημίας".

Προσωπικά είναι και ο πρώτος επιστήμονας που αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε αυτό που έχουμε ήδη καταγγείλει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (Δείτε ΕΔΩ). Στην απουσία δηλαδή μέριμνας από πλευράς πολιτείας στο να λάβει όλα τα μέτρα απαιτούνται ώστε η κοινωνία να έχει γενικά καλή υγεία και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα την ίδια ώρα που προωθούν την κατανάλωση φαρμάκων και χημικών σκευασμάτων χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως "Μαφία των Ειδικών". Και μόνο γι' αυτή του την παρησία και την στάση έχει κερδίσει τον σεβασμό μου.

Δείτε και προβληματιστείτε:

Ο Δρ. Ιωάννης Καλαμπόκης στο e-Roi.


Ο Δρ. Ιωάννης Καλαμπόκης στον FocusFM.


Ο Δρ. Ιωάννης Καλαμπόκης στον Γ.Σαχίνη στον Radio984.



Σχόλια

Ο χρήστης Διογένης είπε…
εξαιρετικη προσεγγιση
Ο χρήστης Nick Damouras είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.