Καθηγητής Γ. Ζουγανέλης: Η "Επιτροπή Ειδικών" που εισηγείται τα μέτρα για τον Covid-19 κάνει μετρήσεις στον γάμο του Καραγκιόζη!!!



Ο καταξιωμένος και με πολλές επιτυχίες Μηχανολόγος και Ειδικός στην Τεχνολογία Υλικών καθηγητής Γιώργος Ζουγανέλης, παραχωρεί συνέντευξη στην Δέσποινα Μποτίτση στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 της Θεσσαλονίκης. Γεννημένος στον Πειραιά το 1959 και έχοντας διδάξει αλλά και κάνει σημαντικές μελέτες στο Πανεπιστήμιο Nagoya της Ιαπωνίας όπου εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη νέων τεχνολογικών εφαρμογών, ο καθηγητής Ζουγανέλης μιλάει για μια σειρά θεμάτων και μεταξύ άλλων δηλώνει και δικαιολογεί την αντίθεσή του ως προς την δουλειά που κάνει η "επιτροπή ειδικών" της κυβέρνησης που εισηγείται την πολιτική αντιμετώπισης της ίωσης του covid-19.

Είναι άλλη μία φωνή με αναμφισβήτητο κύρος με κριτική απέναντι στην διαχείρηση του θέματος από την κυβέρνηση και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσετε την συνέντευξη. Και πριν βιαστεί κάποιος να αναρωτηθεί "τι δουλειά έχει ένας Ειδικός Τεχνολογίας με το θέμα του Covid-19", αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθηγητής είναι πνεύμα ανήσυχο και καταπιάνεται με μία σειρά θεμάτων που αφορούν την ζωή και την κοινωνία. Διατηρεί δε προσωπικό ιστολόγιο με αντικείμενο τόσο επίκαιρα ζητήματα όσο και αναλύσεις πάνω σε κοινωνικές προκλήσεις. Επιπλέον εκεί μπορεί κανείς να βρει και το σύντομο βιογραφικό του.

Ακολουθεί η συνέντευξη:



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.