"Ασφάλεια των Εμβολίων mRNA". Πόσο μπορούμε να το πιστέψουμε;


Δεν θα αναφερθώ ξανά στην επίσημη κυβερνητική προπαγάνδα και την ποταπή αναπαραγωγή της από τα συστημικά και παραμπουκωμένα με κρατικό χρήμα ΜΜΕ. Με αυτά έχουμε ασχοληθεί σε άλλα άρθρα μας. Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθουμε με την "διαφώτιση" που επιχειρείται στον απλό λαό από μερίδα των υγειονομικών υπαλλήλων (ή ίσως μέσω αυτών) και η οποία με ίσως αγνά κίνητρα θέλει να βοηθήσει ώστε ο κόσμος να αποβάλλει τον φόβο του για τα εμβόλια mRNA και να προσέλθει στα κέντρα εμβολιασμού. 

Πρέπει να πω ότι αφορμή για την παρούσα δημοσίευση είναι το γεγονός ότι μού ζητήθηκε από φίλους να σχολιάσω και να πω την γνώμη μου πάνω σε ένα ενημερωτικό βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube από το κανάλι Human Nature το οποίο πραγματεύεται (με εξαιρετικό συνήθως τρόπο) θέματα βιολογίας και ιατρικής φύσης. Στο συγκεκριμένο βίντεο με τον τίτλο "Τι συμβαίνει τελικά με τα εμβόλια mRNA;" γίνεται μία περιγραφή του τρόπου λειτουργίας των εμβολίων της συγκεκριμένης τεχνολογίας και υποτίθεται "καταρρίπτονται μύθοι" σχετικά με αυτά. Παράλληλα υπάρχουν και ειρωνικές αναφορές καθώς και οι κλασικοί χαρακτηρισμοί (συνομοσιολόγοι, κλπ) για όσους εκφέρουν διαφορετικές απόψεις. Παρόλαυτά πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο βιντεο δεν λέγεται κανένα ψέμα σχετικά με τον καθαρά "τεχνκό" μηχανισμό λειτουργίας των εμβολίων ούτε γίνεται προσπάθεια παραπλάνησης εκτός ίσως από ένα σημείο το οποίο και θα επισημάνουμε. Αυτό όμως που συμβαίνει είναι μία ακατανόητη ωραιοποίηση και απενοχοποίηση από τούς κινδύνους που τυχόν εγγυμωνούνται από τα συγκεκριμένα εμβόλια.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω πρέπει όμως να δούμε αυτούσιο το βίντεο.



Και τώρα που έχετε, και λογικά προβληματιστεί με τα όσα λογικοφανή ακούσατε και είδατε στο παραπάνω βίντεο, πάμε να κάνουμε μία ανάλυσή τους για να tδούμε και την αντίθετη (τη "ψεκασμένη") άποψη. Για την οικονομία τού χρόνου και για για να μην απωλέσουμε το πλεονέκτημα της εικόνας, θα κάνουμε την ανάλυση σε μορφή βίντεο επίσης και θα παραθέσουμε τις πηγές και τους σχετικούς συνδέσμους στο τέλος της ανάρτησης.

Θέλω να ξαναδείτε το βίντεο με τα σχετικά σχόλια, όμως πριν από αυτό ας δούμε την άμεση αντίδραση του YouTube και το κατέβασμα του βίντεο κατά παραγγελία, γεγονός το οποίο συνηγορεί στα όσα αναφέρονται μέσα σε αυτό. Θα αφήσω εδώ αυτό το γκρίζο παράθυρο σαν απόδειξη της μικρότητας που τούς διακρίνει.

Χρήσιμοι σχετικοί σύνδεσμοι και πηγές:

- Το πρόστιμο 2,4 δισεκατομμυρίων στην Pfizer: ΕΔΩ

- Το Αμερικανικό Κέντρο Έρευνας για το Καρκίνο αναφέρει ότι νέα τροποποίηση του mRNA θα μπορούσε να επιρεάσει το ανθρώπινο γονιδίωμα: ΕΔΩ

- Ο Νομπελίστας ιατρικής Luc Montagnier αναλύει γιατί το εμβόλιο δεν είναι ασφαλές: ΕΔΩ.

- Η Dr Carrie Madej προειδοποιεί για την νανοτεχνολογία του "βιαστικού εμβολίου": ΕΔΩ

- Τρεις καταξιωμένοι γιατροί προειδοποιούν για την ασφάλεια του εμβολίου: ΕΔΩ

- Η φίμωση των επιστημόνων που εκφράζουν δυσπιστία στο εμβόλιο από το YouTube και τα Social Media: ΕΔΩ

- Το Ευρωπαϊκό Ρυθμιστικό Σύστημα Φαρμάκων βάσει του οποίου χορηγούνται άδειες κυκλοφορίας 
στην Ευρωπαϊκή Ένωση: ΕΔΩ

- Ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στην ιατρική σχολή του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας μιλάει για την παράκαμψη των επίσημων ευρωπαϊκών πρωτοκόλων στην άδεια κυκλοφορίας του εμβολίου: ΕΔΩ

- Η ανάλυση του "Χρηματηστηρίου της Υγείας" και ο ρόλος των εμβολίων mRNA σε αυτό: ΕΔΩ

- Η υπόθεση δηλητηρίασης μίας ολόκληρης γενειάς από τους επιστήμονες και το κράτος του Ισραήλ στην "Υπόθεση των Παιδιών της Τριχοφυτίας": ΕΔΩ και στα ελληνικά ΕΔΩ. Όλο το σχετικό ντοκυμαντέρ της ισραηλινής τηλεόρασης του 1994: ΕΔΩ

- Το ντοκυμαντέρ του "Εξάντα" (Γ. Αυγερόπουλος) σχετικά με την καταστροφική για χιλιάδες ανθρώπους δράση των πετρελαϊκών εταιριών στο "Δ" του Νίγηρα με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας: ΕΔΩ.

- Το πρόγραμμα στείρωσης από το επίσημο αμερικανικό κράτος για χιλιάδες μαύρους Αμερικανούς πολίτες: ΕΔΩ.

- Ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ναγκόγια στην Ιαπωνία Δρ.Γιώργος Ζουγανέλης μιλάει για τις άστοχες μετρήσεις των "ειδικών" της κυβέρνησης: ΕΔΩ.

- Γερμανοί επιστήμονες συγκροτούν εξεταστική επιτροπή για τον χειρισμό από την γερμανική κυβέρνηση της "πανδημίας": ΕΔΩ. Η λοιδωρία της πρωτοβουλίας των επιστημόνων από τα (χρηματοδοτούμενα από τον G.Soros) Ελληνικά Hoaxes: ΕΔΩ.

- Όταν οι επιστήμονες στρατεύονται στην προπαγάνδα. Από τον γάλλο καθηγητή ιατρικής Jean-Francois Toussaint: ΕΔΩ.

- Η εκδίωξη του Bill Gates και του "ιδρύματός" του από την Ινδία μετά από α) αποκάλυψη παράνομης προώθησης εταιριών φαρμάκων και β) σοβαρές επιπλοκές σε 16.000 κορίτσια μετά από εμβολιασμό τους: ΕΔΩ.

Ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στην ιατρική σχολή του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας: Η ανεξήγητη η σιωπή σε Ελλάδα αλλά και Ευρωπαϊκό Οργανισμό στην Ε.Ε. τον EMA, για τη μη επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης φαρμάκων.  ΕΔΩ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.