Δεν εμπιστεύονται το Εμβόλιο στα Δημόσια Νοσοκομεία οι Υγειονομικοί. Ομολογία στον ΑΝΤ1: "Η Προπαγάνδα δεν Πέτυχε"!


Στο Δελτίο ειδήσεων του "ΑΝΤ1" ενός τηλεοπτικού μέσου που ευεργετήθηκε αδρά από τις δύο "Λίστες Πέτσα" με την οποίες εξαγοράστηκε η συμβολή όλων των συστημικών ΜΜΕ στην προπαγάνδα κατατρομοκράτησης του λαού και της διασποράς πανικού στους πολίτες, αναφέρθηκε μία έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας είναι ενδεικτικά της εμπιστοσύνης που τυγχάνει (δεν θα πω το ίδιο το εμβόλιο αλλά) ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας των υγειονομικών. Τα ΜΜΕ έχουν πρηστεί να επαναλαμβάνουν ότι "οι γιατροί και νοσηλευτές περιμένουν πώς και πώς την άφιξη του σωτήριου εμβολίου". Το λένε και το γράφουν το καθένα τρεις φορές την μέρα μετά το φαγητό σαν χάπι για να χωνέψει ο λαός ότι αν σκεφτεί να έχει την παραμικρή αμφιβολία γύρω από το θέμα θα πρέπει να φτύσει στον καθρέπτη από ντροπή! 

Τι λέει λοιπόν αυτή η έρευνα; Μα τι άλλο από τα αυτονόητα! Ότι ακριβώς επειδή είναι γιατροί και υγειονομικοί δεν εμπιστεύονται να εμβολιαστούν με ένα σκεύασμα που ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (Δείτε ΕΔΩ).

 Όσον αφορά εμάς τον απλό λαό τα πράγματα είναι απλά: Όπως οταν δεν εμπιστεύεσαι να φας στην ταβέρνα κάτι που δεν τρώει ούτε ο μάγειρας, έτσι δεν εμπιστεύεσαι να σε εμβολιάσουν εκείνοι που δεν εμπιστεύονται οι ίδιοι το αδοκίμαστο εμβόλιο. 

Η δε επιμονή των πολιτικών και των ΜΜΕ είναι πάρα πολύ ύποπτη! Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 καταλήγει στο συμπερασμα ότι "δεν έγινε αρκετή δουλειά στον τομέα της ενημέρωσης" !!! Απίστευτο!!! Δεν κατάφεραν δηλαδή οι "δημοσιογράφοι" να ενημερώσουν σωστά ποιούς;;;; Τους επιστήμονες!!! Αυτό μεταφράζεται μόνο ως ομολογία ότι "Η Προπαγάνδα δεν Πέτυχε"!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.