Ευαγγελάτος: Πιάστηκε Ψευτης On-Air ο Νο1 Προπαγανδιστής του "Σωτήριου Εμβολίου"!


Ένας από τους (κατά την γνώμη μου) μεγαλύτερους προπαγανδιστές του παραλογισμού της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού με το αδοκίμαστο, στην ουσία πειραματικό (Δείτε το γιατί ΕΔΩ) και απολύτως αναξιόπιστο όσον αφορά την ασφάλειά του εμβόλιο της Phizer, "δημοσιογράφος" του MEGA Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίασε στην εκπομπή του "Live News" ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της κοινότητας Συκιάς Χαλκιδικής. Ο μεν πρόλογός του πατούσε με πάσα ευλάβεια στις γραμμές που τού έχει δώσει η κυβέρνηση και το δε  ρεπορτάζ ήταν ελαφρώς πιο αντικειμενικό αλλά όπως ταιριάζει σε κάθε ψυχολογική επιχείρηση ήταν παράλληλα με την περιγραφή του θέματος γεμάτο με περιττούς για την άξια δημοσιογραφία background ήχους από  "τύμπανα πολέμου". Δεν τοποθέτησα τον τίτλο του δημοσιογράφου σε εισαγωγικά για τον Ευαγγελάτο καθώς με τα κοντά 800.000 € (Mega+Προσωπικά) που έχει εισπράξει από την πρώτη "Λίστα Πέτσα" (και αναμένουμε το ποσό από την δεύτερη), θεωρώ ότι έχει απωλέσει την ιδιότητα αυτή και έχει ενδυθεί την δύσοσμη προβιά του εγκάθετου προπαγανδιστή. 

Δείτε την Πρώτη "Λίστα Πέτσα" με τα ποσά που μοιράστηκαν για προπαγάνδα:


Όλα όμως αυτά αν και ανήθικα σύμφωνα με το πατροπαράδοτο αξιακό σύστημα των Ελλήνων αλλά και την δημοσιογραφική δεοντολογία (τι λέω τώρα, ε;) εντούτοις είναι νόμιμα και ποινικά άμεμπτα. 

ΟΜΩΣ: 

Όταν ο παρουσιαστής από ένα τηλεοπτικό μέσο που ενοικιάζει εθνική συχνότητα εκπομπής ψεύδεται τότε είναι διαφορετικά τα πράγματα! Μέχρι τώρα ο Ευαγγελάτος άριστα ελλισσόμενος, απεύευγε να πάρει πάνω του τα όσα έλεγε και επικαλούνταν "τους ειδικούς", την "πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας", "όλους τους γιατρούς με τους οποίους συνομιλεί" και άλλους... Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ όμως είπε κάτι απίστευτο: ότι ο Νόμος 4682/2020 (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ) ψηφισμένος και δημοσιευμένος σε ΦΕΚ τον περασμένο Μάρτιο 2020 με τον οποίο επιβάλλεται υποχρεωτικός εμβολιασμός και μέτρα απομόνωσης και υποχρεωτικής ιατρικής πράξης σε όποιον απλώς "υπάρχουν υπόνοιες" ότι θα μεταδώσει κάποια νόσο, δεν υπάρχει!!! Μέχρι τώρα ο Ευαγγελάτος μετέφερε ψέμματα άλλων και δεν έπαιρνε την ευθύνη λέγοντας συνεχώς "εμείς μεταφέρουμε τις απόψεις των ειδικών". Τώρα όμως είπε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό ψέμα στην συνομιλία του με έναν κάτοικο της κοινότητας της Συκιάς Χαλκιδικής ο οποίος τού επισήμανε ότι είναι ψέμα όταν λέει στον κόσμο ο Ευαγγελάτος ότι το εμβόλιο, το οποίο σημειωτέον δεν το εμπιστεύεται ούτε το υγειονομικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων (Δείτε ΕΔΩ) δεν είναι υποχρεωτικό υποδεικνύοντάς του τον σχετικό νόμο. Η απάντηση του "δημοσιογράφου" με την οποία και έκλεισε το ρεπορτάζ ήταν ότι: ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (!). 

Προσέχετε από ποιους ενημερώνεστε και κρίνετε τα όσα σάς λένε!

Δείτε το ρεπορτάζ:



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.