Μητσοτάκης στον Σρόιτερ: Ναι, θεωρώ τον Έλληνα ηλίθιο!


Ο Πρωθυπουργός συνεχίζοντας να δείχνει την εκτίμηση που θρέφει για τον ελληνικό λαό. Ευρισκόμενος στο απολύτως φιλικό περιβάλλον του καλοπληρωμένου από την "Λίστα Πέτσα" Alpha, έδωσε ακόμα μία παράσταση προπαγάνδας προς όφελος των αφεντικών του, των αγορών, των επιχειρηματιών, της υπερεθνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης και σε βάρος της νοημοσύνης του απλού, κατατρομοκρατημένου λαού τον οποίο σύντομα σκοπεύει να ποτίσει με ένα "ασφαλές" (εφόσον το λέει αυτός που το πουλάει ή εκείνος που έχει πληρωθεί για να το εγκρίνει) εμβόλιο. Οι ερωτήσεις του "δημοσιογράφου" ήταν βέβαια προσυνεννοημένες και στα πλαίσια της χειραγώγησης μίας κοινωνίας που έχει σχεδόν χάσει την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται το τι σημαίνει ζωή και έχει εθιστεί στο να θεωρεί το αφύσικο ως μία δεδομένη και αναπόφευκτη πραγματικότητα. 

Στην συνέντευξη αυτή ο Μητσοτάκης "παραδέχτηκε" ότι ήταν λάθος του που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα κάνοντας socializing, mountain bike και moto cross. Έτσι τουλάχιστον είπε. Ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που ακούστηκε από συστημικά ΜΜΕ ότι συνέβει ένα τέτοιο γεγονός γιατί βέβαια τα γατόνια ρεπόρτερς που έχουν δεν είχαν πάρει χαμπάρι για τα καμώματα αυτά (κάποιοι μπορεί να έπεσαν και από τα σύννεφα)!!! Και βέβαια στα πλαίσια της απολογίας του ο Μητσοτάκης (ο οποίος μιλάει μπροστά στις κάμερες ακόμα και στο Skype στο λαπτοπ με μάσκα) δεν είχε κανένα θέμα να μην φοράει ο ίδιος κατά την διάρκεια της συνένετευξης αλλά και κανένας από το επιτελείο του ή από τους τεχνικούς και υπαλλήλους του Alpha. 

Αύριο, αυτοί θα γελάνε όλοι μαζί παρέα όταν θα σε βλέπουν φιμωμένο μέσα και έξω, να περιμένεις έξω στην βροχή να μπεις στις υπηρεσίες και στις τράπεζες και να σού κόβουν πρόστιμο αν μπεις σε έναν ναό να λειτουργηθείς ή αν φέρεις δυο ανθρώπους παραπάνω στ σπίτι να ξεχαστείς με τα Χριστούγεννα.

Με την συμπεριφορά αυτή ο Μητσοτάκης εμμέσως πλην σαφώς δηλώνει ότι κοροϊδεύει τον λαό. Και το κάνει επειδή είναι πεπεισμένος ότι ο Έλληνας έχει πλέον καταστεί αρκετά ηλίθιος ώστε όχι μόνο να το ανέχεται αλλά ίσως και να το αποζητά. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.