Το Ψέμα του Μητσοτάκη για την "Ασφάλεια" του Εμβολίου: Η Αποδόμηση της Κυβερνητικής Προπαγάνδας από τον Πλέον Κατάλληλο.


Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εγκρίνει και να διαθέσει στην αγορά (διότι περι αγοράς πρόκειται) ένα εμβόλιο κατά την νόσου από τον Covid-19. Μέχρι εδώ καλά. Θεωρεί ότι υπάρχει μέγα πρόβλημα το οποίο δεν επιλύεται με φαρμακευτική αγωγή (Click ΕΔΩ) και ως εκ τούτου δεν κάνει εισαγωγή δοκιμασμένων στον χρόνο φαρμάκων αλλά έχει λάβει την πολιτική απόφαση να αφήσει χωρίς φαρμακευτική αγωγή (Δείτε ΕΔΩ) τους νοσούντες (πλην εξαιρέσεων, π.χ. Αρχιεπίσκοπος, Υπουργοί, κλπ) και δεδομένης της πίεσης να εισαγάγει το εμβόλιο της Pfizer. Οκ!

Από εκεί και πέρα όμως το να διατυμπανίζει την υποτιθέμενη ΑΣΦΑΛΕΙΑ του εμβολίου είναι ένα ψέμα και μάλιστα συνειδητό. Ένα εμβόλιο για να θεωρηθεί ασφαλές πρέπει να περάσει από συγκεκριμένα πρωτόκολλα και διαδικασίες και όχι απλώς να ανακοινωθεί από την εταιρία παραγωγής ή από υπουργεία υγείας ή εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων χωρίς πρώτα να περάσει από τις διαδικασίες αυτές. Και πολύ έξυπνα ο Μητσοτάκης, ο Κικίλιας, ο Μόσιαλος, ο Τσιόδρας καθώς και οι καλοπληρωμένοι προπαγανδιστές τους στα ΜΜΕ "δημοσιογράφοι" κάθε φορά που διαβεβαιώνουν περί της ασφάλειας του εμβολίου, αναφέρονται στα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία και ο ΠΟΥ. Μόνο που ούτε ο πρόεδρος του ΠΟΥ ούτε και η ίδια η εταιρία αναλαμβάνει την ευθύνη των συνεπειών των παρενεργειών του εμβολίου. Διότι ίσως να αναφέρουν με σχεδόν πανηγυρικό τρόπο το γεγονός ότι οι άμεσες παρενέργειες του εμβολίου είναι ήπιες αλλά βεβαίως δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί για μακροπρόθεσεμες ενδεχόμενες παρενέργειες όπως αυτοάνοσα νοσήματα, λύκο, νεφρικές, ηπατικές ή άλλης φύσης ανεπάρκειες, στειρώσεις, τερατογενέσεις, διαβήτη, παραλύσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Αντί λοιπόν της ανάληψης όχι μόνο της υπεκφευγικής πολιτικής αλλά και της ποινικής ευθύνης των ανεπιθύμητων συνεπειών του εμβολιασμού, η κυβέρνηση φροντίζει να βάλει εκείνους που υποχρεωτικά θα αναγκάσει να εμβολιαστούν να τής υπογράψουν πρώτα ένα χαρτί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ιατρική αυτή πράξη. 

Ας ακούσουμε επακριβώς ποια είναι η διαδικασία έγκρισης ένός σκευάσματος προκειμένου να διατεθεί με πραγματική ασφάλεια στην κοινότητα.

Μιλάει ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας:




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.