Ο Μητσοτάκης "ομολογεί" on air: Είμαι απλώς ένας υπάλληλος!


Δεν θα ξαναπούμε τα αυτονόητα περί εξαγοράς των ΜΜΕ (Δείτε ΕΔΩ) από την Κυβέρνηση μέσω της Λιστας Πέτσα Νο1 (*στο τέλος της ανάρτησης η πλήρης λίστα των 20 εκατομμυρίων) ώστε αυτά να κατατρομοκρατούν τον πληθυσμό της χώρας ότι έξω τριγυρίζει ένας θανατηρόρος ιός για την προστασία από τον οποίο θα πρέπει να φοράμε μάσκες παντού και να στέλνουμε SMS για να μην νοσήσουμε. Τώρα ήρθε και η Λιστα Πέτσα Νο2 με άλλα 20 εκατομμύρια (όσο περίπου 600 ΜΕΘ) δώρο στους "δημοσιογράφους" που τρομοκρατούν την κοινωνία τόσο καλά παπαγαλίζοντας την αναγκαιότητα του εμβολίου που σιγά-σιγά έχουν καταφέρει η πλειοψηφία να μην σκέφτεται απλώς να πράττει (Δείτε ΕΔΩ).

Δεν θα ξαναπούμε για τους όχι απλώς λάθος αλλά επαίσχυντους και σκόπιμους χειρισμούς της κυβέρνησης - τσίρκο αναφορικά με το Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο έχοντας απαξιώσει στην προηγούμενη θητεία τους ώστε να πουλήσουν την Υγεία στα ιδιωτικά συμφέροντα, τώρα έχουν αφήσει ξεβράκωτο και το έχουν επιβαρύνει υπερβολικά προμοτάροντας δια της τρομοκρατίας των μπουκωμένων με ευρώ ΜΜΕ και διορισμένων "ειδικών" (Δείτε ΕΔΩ) τις αναίτιες εισαγωγές, τις αναίτιες διασωληνώσεις και τις υπερφορτώσεις των ΜΕΘ με τραγικές συνέπειες τις ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις και την εξώντοση του υγειονομικού προσωπικού.

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Δείτε ΕΔΩ) έκανε ένα τρομερό ατόπημα και μία ηθελημένη ή αθέλητη ομολογία η οποία πέρασε ατουφέκιστη από τα προδοτικά ΜΜΕ καθώς την παρουσίασαν ως κάτι φυσιολογικό (μέρος του σχεδίου "το αφύσικο να φαίνεται αυτονόητο") και εντός νόμιμων και πολιτικά ηθικών πλαισίων. Σε ερώτηση σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού βάσει του κατάπτυστου Νόμου 4682/220 (Δείτε ΕΔΩ) Τι λοιπόν είπε ο Μητσοτάκης; Είπε ότι ο εμβολιασμός με το νέας τεχνολογίας και αδοκίμαστο ουσιαστικά εμβόλιο mRNA "δεν θα είναι υποχρεωτικός αλλά όσοι δεν εμβολιαστούν οικειοθελώς μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν". Ακόμα ότι "δεν πρόκειται να κυνηγάει όποιον δεν θέλει να εμβολιαστεί με το εμβόλιο στον ώμο του αλλά αυτό θα φέρει κάποια προβλήματα στην ζωή τους, η ίδια η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ θα τους επιβάλει αυτούς και το εμβόλιο"...

Και η ερώτηση είναι τώρα η εξής: Ποιον εκπροσωπεί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Από πότε απειλεί ή προειδοποιεί τους πολίτες αυτής της χώρας ότι θα είναι ξεβράκωτοι απέναντι στις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και στα "έτσι θέλω" (Δείτε ΕΔΩ) της κάθε μεταφορικής εταιρίας ή άλλου είδους ιδιωτικής επιχείρησης; Ποιος είναι το κράτος; Αντί να προειδοποιήσει μέσω του αρμόδιου υπουργείου και των σχετικών επιμελητηρίων την οποιαδήποτε επιχείρηση, ταξιδωτική, αεροπορική, εκπαιδευτική, υγειονομική, τραπεζική, κατασκευαστική ή οποιασδήποτε άλλης φύσης η οποία δραστηριοποιείται και παράγει έργο εντός της ελληνικής επικράτειας και επιχειρεί να επιβάλλει κανόνες που παραβιάζουν συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων με ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, κάνει το εξωφρενικά ανεπίτρεπτο για Έλληνα Πρωθυπουργό και προειδοποιεί τον πολίτη αν δεν υπακούσει σε αυτή την παρανομία. Αντί να τους χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να τους υπενθυμίσει ότι εδώ δεν είναι αποικία κανενός αλλά ελεύθερη χώρα που την εξουσία την έχει ο λαός μέσω της δημοκρατίας, σηκώνει τα χέρια λέγοντας με άλλα λόγια ότι "εγώ δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα αν η ελεύθερη αγορά αποφασίσει να επιβάλλει στους έλληνες ότι κανόνες γουστάρει".

Το παραπάνω είναι μία παραδοχή, μία ομολογία ότι δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων που τον ψήφισαν ούτε δουλεύει για ένα φωτεινό, υγειές και λαμπρό μέλλον για αυτούς. Δεν τούς θεωρεί καν ανθρώπους αλλά νούμερα ταυτοτήτων και ΑΦΜ καταναλωτών. Σχεδόν ιδιοκτησία των αγορών τις οποίες εκπροσωπεί και οι οποίες χρηματοδότησαν και την πολιτική του ύπαρξη. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγει το επίθετο "ελεύθερος" να το επισυνάψει δίπλα στο ουσιαστικό "αγορά" και ποτέ δίπλα στο ουσιαστικό "Έλληνας".

Με την δήλωσή του αυτή πού έρχεται να κολλήσει στον χαρακτηρισμό μέρους του λαού τον οποίο (όλο) υποτίθεται εκπροσωπεί ως "ψεκασμένους" αλλά και με τον επίσης υποτιμητικό χαρακτηρισμό "υπόκοσμο του διαδικτύου" για όσους τολμούν να αρθρώνουν άλλη άποψη, ο άεργος, ανεπάγγελτος και πορφυρογέννητος στο Χάρβαρντ και στα κεντρικά της Siemens και του Buildenberg Hotel, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος του κόμματος που χρωστά 200 περίπου εκατομμύρια στον Έλληνα φορολογούμενο αλλά κατά τα άλλα σωτήρας Έλληνας Πρωθυπουργός, φαίνεται να ομολογεί στην ουσία ότι είναι απλώς ένας υπάλληλος των αγορών στις οποίες εμφανέστατα έχει υποσχεθεί πλήρη παράδοση των δικαιωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.

Η "Λιστα Πέτσα" για την προπαγάνδα "Μένουμε Σπίτι"
ίση με 600 ΜΕΘ ή με τον μικτό μισθό 1000 νοσηλευτών για 1 χρόνο!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.