Black Lives Mater: Το 2ο Μέρος μιας Ηλίθιας Προπαγάνδας

Γράφει ο Αλέξανδρος Νίκλαν.


Το καραγκιοζιλίκι πάει σύννεφο στα δικά μας ΜΜΕ.. αφήνω τα Αμερικανικά στην άκρη που έχουν τοπικές πολτικές σκοπιμότητες και προβάλλουν ότι να είναι, αλλά εδώ , μακριά από όσα γίνονται πέρα από την Λίμνη θα περίμενε κανείς λίγο πιο αποστασιοποιημένη και πιο αντικειμενική παρουσίαση πραγμάτων.
Το τι ανοησίες έχουμε δεί αυτό το διάστημα για την δήθεν εκτέλεση ΑφροΑμερικανών και πώς οι κακοί αστυνομικοί στις ΗΠΑ λειτουργούν αυταρχικά,.. μπλα μπλα.. και διάφορες άλλες ανοησίες. Έφτασαν σε σημείο μάλιστα ομογενείς δικοί μας που ζούνε στις ΗΠΑ να αποστείλουν προς οργανώσεις του Τύπου εδώ, γράμμα διαμαρτυρίας (μόλις το έχω θα το βάλω) για την παραποιημένη εικόνα που μεταδίδουν όσον αφορά τα αίτια των συγκρούσεων.

Χθες το βράδυ ανέβασα ολόκληρο το βίντεο από την σύλληψη του George Floyd που τον δείχνει υπό επηρρεία του fentanyl να λέει ασυναρτησίες, να κλαίει, να γελάει και στο τέλος να λέει πώς δεν μπορεί να πάρει ανάσα καθώς στέκεται όρθιος ακόμα κόντρα στο περιπολικό , πριν κάν προσπαθήσουν να τον βάλουν εντός. Οι γιατροί αναφέρουν πώς υπερβολική δόση μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αίσθηση απώλειας ικανότητας αναπνοής λόγω χαλάρωσης μυών. Αμέσως μετά τον βάζουν στο περιπολικό και αυτός αντιδρά και προσπαθεί να βγεί από την άλλη. Τον ακινητοποιούν κάτω και αυτός ακόμα υπό την επήρρεια αναφέρει πώς δεν μπορεί να πάρει ανάσα, αλλά ήδη οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν λόγω όλης της προηγούμενης κατάστασης του. Το βίντεο είναι από bodycam που δίνεται από την εισαγγελεία των ΗΠΑ και είναι 35'. Μην περιμένει κανείς να το δεί στην Ελληνική τηλεόραση. (https://youtu.be/VhwxGzYU2ts το βίντεο εδώ)

Τώρα έχουμε τον Jacob.. ω το καημένο το παληκάρι που ήταν με τα παιδάκια του και ο κακός αστυνομικός τον πυροβόλησε.. Μόνο που αυτό το "θύμα" κατά την Ελληνική τηλεόραση, ήταν βιαστής 14χρονης με ποινικό μητρώο γεμάτο από επιθέσεις κατά αστυνομικών. Ταυτόχρονα κρατούσε μαχαίρι ενώ ήδη προσπάθησαν να τον σταματήσουν με τειζερ που δεν έπιασε γιατί ήταν υπό επήρρεια. Του έδιναν συνεχώς διαταγες να σταματήσει όμως αυτός με το μαχαίρι στο χέρι (βρέθηκε μέσα στο αμάξι του όπως έπεσε εκεί) απείλησε πώς πάει να πάρει το όπλο του και πήγε στο ΙΧ που είχε μέσα τα παιδιά. Οι αστυνομικοί διέταξαν να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε. Έσκυψε εντός Ι.Χ. και πήγε να κάνει κίνηση για να πάρει όπλο (δεν έχουν δοθεί στοιχεία για το αν είχε ή οχι , αλλά η απειλή υπήρξε όπως και το μαχαίρι)..... την στιγμή της κίνησης προφανώς ο αστυνομικός αντιδρά με βολές.

Τώρα όλα τα κοθώνια εδώ και εκεί κατηγορούν τον αστυνομικό γιατί έριξε 7 βολές αντί για 3 (που εύκολα και οι 3 σκοτώνουν) που ήταν και στοχευμένες οχι για να τον σκοτώσουν (δεν του έριξε στο κεφάλι αλλά στον κορμό). Δεν κατηγορούν όμως τον εγκληματία που πάλεψε με τους αστυνομικούς, που είχε χαπακωθεί και κρατούσε μαχαίρι απειλώντας.

Δεν έχω κάτι άλλο να πώ.. όσοι θέλουν αποδεικτικά για τα παραπάνω, ας κάνουν μια βόλτα στο google και στον εδώ λογαριασμό. Ήδη άρχισαν και βγαίνουν. Μην περιμένετε να τα δείτε στα ΜΜΕ, δεν βολεύει το αφήγημα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.