Γερμανία: Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή Επιστημόνων για την εξαπάτηση μέσω του Κορωνοϊού!


Κάλεσμα στην επιστημονική κοινότητα κάθε σχετικής ειδικότητας (ιατρούς, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νομικούς, οικονομολόγους, κλπ) καθώς και πρόσκληση συμμετοχής όσο το δυνατόν πιο σημαντικών επιστημόνων για τον σχηματισμό μίας ομάδας με ευρύα επιστημονική βάση απήυθηνε ο επικεφαλής ιατρός Heiko Schöning από το βήμα της ιδρυτικής συνέλευσης της Εξωκοινοβουλευτικής Εξεταστικής Επιτροπής η οποία ως αντικείμενο θα έχει την διερεύνηση κατά πόσο τα μέτρα που λαμβάνονται προς αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι αναλογικά με τον πραγματικό κίνδυνο από αυτόν ή αποτελούν υπερβολή και εφαρμόζονται με την δικαιολογία μιας ψευδεπίγραφης "πανδημίας" με ιδιοτελείς σκοπούς. Η εξεταστική επιτροπή έχει σκοπό να διερευνήσει και το ενδεχόμενο να πρέπει να εισηγηθεί απόδοση τυχόν ευθυνών σε πρόσωπα και φορείς οι οποίοι με πράξεις ή παραλήψεις έβλαψαν το κοινωνικό σύνολο στο όνομα της "πανδημίας".



Τρεις κορυφαίοι επιστήμονες, δύο γιατροί και ένας καθηγητής ιατρικής αποτέλεσαν την ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή με αφορμή την εξωφρενική απροθυμία των κυβερνητικών αλλά και αντιπολιτευόμενων κομμάτων της γερμανικής βουλής στο να διεξαχθεί μία τέτοια έρευνα, και με κίνητρο το γεγονός ότι είναι οικογενειάρχες και βλέπουν τα παιδιά τους να υποφέρουν στην ουσία αναίτια. Ο ιατρός Heiko Schöning, ο καθηγητής Haditsch και ο επίσης ιατρός Schiffman, εξηγούν με απλά... γερμανικά τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί υπάρχει ύποπτη δυσαναλογία μεταξύ των κινδύνων από την ίωση και των μέτρων που έχουν επιβληθεί στο όνομα "της αντιμετώπισής της". 

Αφήστε για λίγο τα καλοπληρωμένα κανάλια της κυβερνητικής προπαγάνδας και των δεοντολογικώς επιόρκων "δημοσιογράφων" και παρουσιαστών σελέμπριτι και δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ιδρυτική συνέλευση (υποτιτλισμένο στα ελληνικά) και τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που παρατίθενται. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας και ενημερωθείτε για την πορεία των ερευνών.


 

https://acu2020.org/

 


 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.