"Πανδημία" ή επιχείρηση υφαρπαγής της ζωής σου; Έχεις την απάντηση σύντομα...


Θαρραλέα η αντίδραση και η συμμετοχή των κατοίκων του Βερολίνου παρά τις απαγορεύσεις που επιχείρησε η κυβέρνηση της Μέρκελ αλλά και την ψυχολογική τρομοκρατία από την παρουσία του έτοιμου να επέμβει για καταστολή γερμανικού στρατού (με την συμβολή αρμάτων μάχης Leopard-2!!!),
κατά της (κατά τα φαινόμενα) απάτης με την επιβολή περιορισμών στις ατομικές ελευθερίες των λαών με πρόφαση τον "αόρατο εχθρό" του ιού Covid-19. Ένα μεγάλο πλήθος στο ιστορικό κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας απαίτησε τον άμεσο τερματισμό της κοινωνικής κοροϊδίας. Ομοίως συνέβει και στο Λονδίνο και στο Παρίσι . Ο κόσμος έχει συγκεντρώσει αρκετά επιχειρήματα ώστε να είναι πια βέβαιος ότι ένα παιχνίδι παίζεται εις βάρος του.

Δεν θα αναφερθούμε σε αυτό καθαυτό το περιεχόμενο των διαμαρτυριών διότι θέλω να εστιάσουμε κάπου αλλού. Σε ένα στοιχείο το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον:

Γράφαμε την 1η Αυγούστου για την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση που είχε γίνει στο κέντρο του Βερολίνου και τολμούσαμε να προβλέψουμε (με μεγάλη βεβαιότητα) τα παρακάτω:

Λογικά μετά από μία τέτοια συγκέντρωση χωρίς την "απαιραίτητη κοινωνική αποστασιοποίηση" και την χρήση μάσκας και αποφυγής επαφής, εναγκαλισμού, χειραψίας ή φιλήματος, σε δύο εβδομάδες (χρόνος επώασης του ιού) θα έπρεπε να είχε πεθάνει το μισό τουλάχιστον Βερολίνο ή έστω να χαροπαλεύει. Είχαμε τολμήσει να προβλέψουμε ότι τίποτε απολύτως δεν θα είχε συμβεί όπως και έγινε. Το γεγονος εντέχνως είχε αποσιωπηθεί από τα ΜΜΕ ώστε να περάσει ο "συνωστισμός" χιλιάδων ανθρώπων της 1ης Αυτούστου 2020 στην λήθη και να μην γίνει μία ακόμα απόδειξη ότι οι περιορισμοί που επιβάλλονται είναι στα πλαίσια χειραγώγησης των κοινωνιών και επιβολής μίας νέου τύπου διακυβέρνησης των "μαζών" σε παγκοσμιοποιημένο πλέον επίπεδο. 

Πλέον είμαστε σε θέση να "προφητεύσουμε" (ναι, συνωμοσιολογικά αν το θέλουν οι εισαγγελείς της οθόνης) ότι και μετά τις χθεσινές (29/8/2020) συγκεντρώσεις οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε 14 ημέρες δεν θα μετράνε εκατόμβες νεκρών. Πολύ απλά γιατί η ζωή κυλάει όπως αιώνες τώρα με τις ιώσεις και τις αρρώστιες της καθημερινότητας των κοινωνιών.

Και βέβαια, δεν περιμέναμε την συγκέντρωση του Βερολίνου ώστε να το διαπιστώσουμε ακόμα και πρακτικά. Διότι οι αποδείξεις είναι τριγύρω μας απλώς δεν τις αντιλαμβανόμαστε καθώς έχουμε πλέον εθιστεί ως πολίτες στο να μας λένε τι συμβαίνει και αυτό ακριβών δεχόμαστε ως επικαιρότητα. Αντιθέτως αν δεν μας πουν τα ΜΜΕ ή τα Social Media ότι συμβαίνει κάτι, αδυνατούμε να εκτιμήσουμε αν όντως συμβαίνει ή όχι έχοντας απολέσει σε μεγάλο βαθμό πλέον ως κοινωνια την κριτική μας ικανότητα αλλά και βούληση. Πόσους από τους λαθρομετανάστες που έρχονται και κυκλοφορούν ελεύθερα εδώ κι εκεί έχετε δει διασωληνωμένους; Πόσους από τους χιλιάδες πιστούς που κοινωνούν κάθε Κυριακή έχετε δει σε ομαδικούς τάφους όπως προειδοποιούσαν οι τηλεοπτικοί τρομοκράτες της Πολιτικής Προστασίας;...


Τα ΜΜΕ έχουν πληρωθεί ώστε να ψάχνουν ανά την Ελλάδα να βρούν έναν αποβιώσαντα ηλικιωμένο να τον ανακοινώσουν με περηφάνεια σε Έκτακτη Επικαιρότητα ως θύμα του ιού-δολοφόνου. Να βγάζουν κάθε μέρα δελτίο με τα "κρούσματα". Να παρουσιάζουν τον Ερντογκάν και την Τουρκία ως τον μπαμπούλα που θα μας φάει. Να προβάλλουν την κυβέρνηση που υλοποιεί ένα σχέδιο αντικοινωνικό και δολοφονικό ως "υπεύθυνη και με επιτυχημένη πολιτική". Να προβάλει τους παρανόμως εισβάλλοντες στην Ελλάδα ως "κατατρεγμένους πρόσφυγες". Να χαρακτηρίζει φασίστες ή συνομωσιολόγους όποιους υποστηρίζουν ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία και να τα λένε με τό όνομά τους. Στην καλύτερη περίπτωση όταν "δεν τους παίρνει" από άποψη επιχειρημάτων, αποσιωπούν τα γεγονότα, πράγμα το οποίο είναι εξίσου δεοντολογικά κολάσιμο καθώς είναι σκόπιμη απόκρυψη της αλήθειας. Κάποιοι το έχουν αντιληφθεί και το έχουν μέσα τους αποδείξει. Οι περισσότεροι όχι. Λοιπόν;

Λοιπόν να μία άλλη μία ευκαιρία: σημειώστε ξανά τις μεγάλες χθεσινές συγκεντρώσεις του Βερολίνου, του Παρισιού, της Βαρσοβίας και του Λονδίνο με τους εκατοντάδες χιλιάδες "κοινωνικά ανεύθυνους"  να συνωστίζονται και σημειώστε την ημερομηνία (γιατί θα φροντίσουν να το ξεχάσετε). Βάλτε εν ανάγκη ξυπνητήρι στο κινητό σας. Σε δύο εβδομάδες (14 μέρες, όσες επιβάλουν καραντίνα για να "δούνε αν έχεις μολυνθεί") θα πρέπει να έχει γεμίσει με αίμα, χώμα και φορμόλη η οθόνη σας από τους Ευρωπαίους που θα ψοφολογάνε στους δρόμους. Τότε μπορείτε να πάτε να φιλήσετε την παντόφλα του κάθε Τσιόρδα, Χαρδαλιά, Μητσοτάκη αλλά και κάθε άλλου που δεν τολμάει να μιλήσει ανοικτά από "πολιτική ορθότητα" χωρίς καμία ενοχή.

Αν όμως δεν έχει συμβεί το μακελειό, ξανασκεφθείτε την στάση σας απέναντι στην κυβερνητική κοροϊδία η οποία έχει προεκτάσεις πέρα από τα σύνορα της χώρας μας. Και επιπλέον συνειδητοποιήστες την ευθύνη σας για τον κόσμο που θα παραδώσετε στα παιδιά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.