"Πανδημία" από τα Lidl: Όταν οι επιστήμονες στρατεύονται στην προπαγάνδα!


Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το πόσο εύκολα και αβασάνιστα ξεστομίζουν οι υποταγμένοι στην προπαγάνδα των ΜΜΕ χαρακτηρισμούς απέναντι σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που αντιπαραθέτει μιαν άλλη άποψη βάσει των συμπερασμάτων του για τα οποία έχει επιστρατεύσει την ανθρώπινη λογική, την μελέτη, την σύγκριση των απόψεων από διάφορες πηγές αλλά και το ποιόν των ανθρώπων που τις εκφράζουν και την διαδρομή τους μέσα στα χρόνια. Τι "συνωμοσιολόγους", τι "ψεκασμένους", τι "ελοχείμ", τι "τσαρλατάνους", τι "κυρα-κατίνες", τι "η Σούλα από το φέισμπουκ"... και άλλα ευγενικά και όμορφα. Πάντα όμως έτσι ήταν. Ο στερούμενος αξιόπιστων επιχειρημάτων και αδιάσειστων αποδείξεων καταφεύγει στην λοιδορία και επιχειρεί την απαξίωση της προσωπικότητας των "αντιρρησιών" ως προς το προωθούμενο μήνυμα. 

Εδώ λοιπόν αξίζει να ακούσουμε έναν ειδικό, τον Γάλλο καθηγητή ιατρικής Jean-François Toussaint (μπορείτε να δειτε ποιος ακριβώς είναι ΕΔΩ), να αποκαθηλώνει το αφήγημα περι ενός "αόρατου, φονικού ιού" που θα σκοτώσει τους πληθυσμούς, τους παππούδες και της γιαγιάδες μας, και τα παιδιά μας. Επιπλέον θα καταλάβετε ότι η χρήση της μάσκας που έχει γίνει φετίχ για την παρούσα κυβέρνηση και τους πληρωμένους (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) "ειδικούς" της, κάθε λογής, και για την οποία ο πολίτης καταδικάζεται σε αυτόφωρο πρόστιμο 150 ευρώ από το χτυπημένο εισόδημά του, είναι στην καλύτερη περίπτωση μία ηλίθια προσπάθεια να δείξουν ότι "παίρνουν μέτρα για την προστασία της υγείας". Γιατί η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι αποτελει μέρος ενός σχεδίου ΕΝΑΝΤΙΑ στην κοινωνία, για το οποίο όμως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να μιλήσουμε περεταίρω. Επιφυλασσόμαστε όμως διότι είναι πεποίθησή μας ότι η εκδοχή αυτή αληθεύει.

Ακούστε για 8 μόλις λεπτά τον καθηγητη όχι σε βιντεάκι του You Tube αλλά σε συνέντευξή του στην γαλλική τηλεόραση και στο ειδησεογραφκό κανάλι C-News στις 23 Αυγούστου 2020.

Για να δούμε ποιοι ακριβώς είναι οι "ψεκασμένοι" με την μαγική σκόνη της προπαγάνδας της εγκληματικής αυτής στάσης της κυβέρνησης.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.