Ο Ακτινολόγος του ΠΑΓΝΗ και η απαράδεκτη προτροπή του.


Έχοντας εμφανή τα σημάδια της μάσκας στο πρόσωπό του, ο ακτινολόγος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου μίλησε για τη χρησιμότητά της απέναντι στον κορονοϊό (όλη την ανάρτηση μπορείτε να δειτε ΕΔΩ). Και κατόπιν βγήκαν σχεδόν όλα τα προπαγανδιστικά υπέρ της καθολικής μασκοφορίας ΜΜΕ και επευφημούσαν:

"Καθιλώνει ο Ακτινολόγος", "Συγκλονιστικός ο γιατρός", "Κόβει την ανάσα η εξομολόγηση"... και άλλα τέτοια.

Ο Εύθύμης Φασουλάκης συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του μετά από βάρδια με σημάδια στο πρόσωπό του από τα λαστιχάκια από την μάσκα και το προστατευτικό σκουφάκι. Και βέβαια εδώ τίθεται η διαπίστωση ότι ο καθένας χρησιμοποιεί (όπως άλλωστε πρέπει) στην εργασία του τον εξοπλισμό προστασίας διότι υπάρχει συγκέντρωση συγκεκριμένων κινδύνων . Σωστό!

ΟΜΩΣ:

Οταν τελειώνει η βάρδια του βγάζει τον προστατευτικό εξοπλισμό και ξαναβγαίνει στην κοινωνία (κοινό κόσμο) όπου υπάρχει το μέτρο. Ούτε ο υγειονομικός θα φοράει μάσκα επειδή υπάρχουν ιοί και βακτήρια στο περιβάλλον, ούτε ο μαρμαράς την δικιά του επειδή υπάρχει σκόνη ούτε ο μάγειρας την ποδιά του γιατί υπάρχουν στην φύση πιτσιλιές ούτε ο μοτοσυκλετιστής το κράνος του επειδή και με τα πόδια μπορεί να πεσει, ούτε ο  οικοδόμος τα γάντια του γιατί μπορεί να του μπει ακίδα στο νύχι και στην καθημερινότητά του, κ.ο.κ.

Η κυβέρνηση κάνει παραπληροφόρηση και ξεδιάντροπα επιχειρεί τρομοκρατία σε βάρος των πολιτών μέσω των πληρωμένων (ή έστω εχόντων συμφέροντα από μία τέτοια στάση ) ΜΜΕ σχετικά με έναν "αόρατο φονικό ιό" ασχέτως της με την χαμηλή θνησιμότητά του και τις διαμαρτυρίες από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα. Φτάνει στο κατάντημα θα έλεγα να δημιουργεί σποτάκια ψυχολογικής πίεσης στην κοινωνία περνώντας το ψευδέστατο μηνυμα ότι αν δεν συμμορφωθείς με τις υποδείξεις ίσως σκοτώσεις κάποιον δικό σου. Ίσως με σκοπό την υποταγή της κοινωνίας σε πιο αυστηρά πρότυπα διακυβέρνησης αλλά και χειραγώγησης. Ο Covid-19 είναι απλά ένας ιός όπως όλοι οι κορωνοϊοί και το γνωρίζουν όλοι οι υγειονομικοί. Και είναι πολλοί που το λένε ιδιωτικώς αλλά δημόσια λίγοι έχουν την καρδιά να τα βάλουν με τα πρόστιμα και τις ποινικές διώξεις με τις οποίες απειλούνται. 

Καθημερινώς το παραμύθι της "φονικότητας" του Covid-19 σαλτσώνεται από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ κατ' εντολήν των τραστ που χρηματοδοτούν τις πολιτικές καριέρες τους ώστε να περνάνε στις κοινωνίες όσα προβλέπει η "ατζέντα" τους. Ποια είναι αυτά; Δεν είναι της παρούσης. Ωστόσο κάποια στιγμή θα το αναλύσουμε.

Διαφωνώ λοιπόν κάθετα με τις απόψεις και την απαράδεκτη και αστήρικτη από διεθνείς ιατρικές μελέτες προτροπή του ακτινολόγου του ΠΑΓΝΗ για να μασκοφορεθεί ο πολίτης, ωστόσο όπως και κάθε λογικός άνθρωπος τον ευχαριστώ για τον εντός του νοσοκομείου αγώνα του προς όφελος της υγείας των πολιτών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Kevin Carter: Το παιδί και το όρνιο.

Τσιόρδα, σε ψάχνουνε ρε! Πού είσαι;

Ο Κατάπτυστος Εκβιασμός τού Πρωθυπουργού στον Λαό που τον εξέλεξε.